Ma 2024. május 18., szombat, Erik és Alexandra napja van. Holnap Ivó és Milán napja lesz.

Kamerák

Hirdetés

LEADER

Hirdetés

Reklámok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szelektív hulladék

Hirdetés

Látogatók

Ma222
Tegnap198
A héten1102
A hónapban3161
Összesen722235

Currently are 53 guests online


VCNT - Visitorcounter

Banner Slider

ÉAOP-3.1.4/A-11-2012

Hirdetés
Címlap


,,Tavaszi Zsongás"

a Polgári Vásárhelyi Pál Általános Iskola Gálaműsora


2015. április 16-án nagyszabású kulturális és sportrendezvényre került sor az Ady Endre Művelődési Központ Színháztermében.
Célunk az volt, hogy„ A mindenki jó valamiben” gondolat alapján családias hangulatú, kulturális és sport hagyományteremtő gála valósuljon meg, ahol a gyerekek megmutatják tehetségüket és érezhetik a szülők és város közösségének elismerő támogatását. A rendezvény előkészítő munkáját a gyerekek nagyon élvezték, és lelkesen készítették a tavaszi dekorációkat, rajzokat, osztályonként adták le a gyűjtőmunkákat.  A műsorszámokban szereplő gyerekek száma 140 fő volt. A tanulók énekkarát a két szülő gitár kísérete tette különlegessé. A nevelt gyerekek kis színi előadása osztatlan sikert aratott. A nyolcadik osztályos tanulók keringője sok szülő szemébe csalt könnyet.

Több osztályszintű előadás volt, ahol a heterogén összetételű osztályokban a gyerekek példás együttműködésre tettek tanúbizonyságot. Közös volt a siker iránti vágy és az izgalom, hogy minden jól sikerüljön. A gyerekek körében a rendezvény előkészülete egy csapatépítő tréningként is működött, ami formálta az egymás közötti pozitív viszony alakulását. A partnerek és a civil szervezetek képviselői örömmel fogadták a gyerekmunkával díszített meghívókat, melyet személyesen adtak át a gyerekek. Talán ennek is köszönhettük, hogy ilyen sokan elfogadták a meghívásunkat. A rendezvény után rengeteg elismerő szót kaptunk, ami a városban az iskola iránti pozitív vélemény kialakulását erősíti. Az intézménybe járó tanulók szülei teljes képet kaptak az iskolában folyó tehetséggondozó munkáról és annak eredményéről. A leendő első évfolyamos tanulókat és szüleiket motiválni kívántuk és reméljük, hogy a mi iskolánkhoz csatlakoznak. A településünk nyugdíjasai szép számmal tisztelték meg rendezvényünket és a leglelkesebb nézők közé tartoztak. Elmondásuk alapján nagy örömet szereztünk a műsorral számukra. A záró kép hangulata a 140 gyerek együtt éneklése „Állj közénk” a csúcspontja volt a rendezvénynek, a jutalmuk pedig vastaps.
A rendezvény sikeressége azt bizonyítja, hogy szükség van a városunkban ilyen közösségi, kulturális műsorra, ahol a gyerekek a főszereplők, mindegyikőjüknek van lehetősége, hogy megérezze a siker örömét és a közösséghez tartozás fontosságát. A településen élő emberek segítsék a gyereket abban, hogy megmutathassák tehetségüket, értékeljék azt és osztozzanak örömükben. Az intézmény döntése alapján minden évben megrendezi a „Tavaszi Zsongás” gálaműsort a Polgári Vásárhelyi Pál Általános Iskola tanulóinak bemutatkozását „ A mindenki jó valamiben” jegyében.

 

Tóth Istvánné

Képgaléria

Hirdetés

Keresés


ELÜGY

Hirdetés

e-Papír

Hirdetés

SZÜF-Űrlapkitöltés

Hirdetés

Polgár városképek

Polgár város

Hirdetés

ASP Projekt

Hirdetés

Hirdetés

***** Kiemelt honlapok*****
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Eseménynaptár

Május 2024
H K Sz Cs P Szo V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Események

Cs ápr. 25 @14:00 -
KT ülés április 25.

Időjárás - Polgár

www.sex-videos-720p.com

Rádióhallgatás