Ma 2024. június 30., vasárnap, Pál napja van. Holnap Tihamér és Annamária napja lesz.

Kamerák

Hirdetés

LEADER

Hirdetés

Reklámok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szelektív hulladék

Hirdetés

Látogatók

Ma113
Tegnap154
A héten1881
A hónapban9316
Összesen734994

Currently are 91 guests online


VCNT - Visitorcounter

Banner Slider

ÉAOP-3.1.4/A-11-2012

Hirdetés
Címlap Hirdetőtábla Hirdetmények

Tájékoztató

Tisztelt Felhasználók!

Ezúton is tájékoztatjuk Önöket, hogy településükön a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal végzése alapján a közműves ivóvíz-ellátással és szennyvíz-elvezetéssel összefüggő szolgáltatói feladatokat 2023. január 1. napjától az Északmagyarországi Regionális Vízművek Zrt. (ÉRV Zrt.) látja el.

A szolgáltatás díját az illetékes Hatóság határozza meg, a szolgáltató-váltással nem változik.

bővebben >>

 

Az eddiginél is intenzívebb toborzást folytat a Magyar Honvédség

A Honvédelmi és Haderőfejlesztési Programnak köszönhetően nagyszabású fejlesztések valósulnak meg, melynek eredményeként a teljes haderő megújul. 

Stabil munkalehetőség, kiemelt bérezés

Az eddiginél is intenzívebb toborzást folytat a Magyar Honvédség. A következő időszakban több ezer embernek kínálnak kiszámítható, változatos életpályát a régióban is. Nagy Zoltán alezredes, a 2. Hadkiegészítő és Toborzó Központ parancsnoka elmondta: a debreceni MH 5. Bocskai István Lövészdandár és MH 24. Bornemissza Gergely Felderítő Ezred, valamint a nyíregyházi székhelyű MH 2. vitéz Vattay Antal Területvédelmi Ezred állományába is keresik az elhivatott jelentkezőket.

– Akiknek nincs munkájuk vagy munkahelyet váltanának, a szerződéses katonai szolgálatot választhatják. Nem csak diplomás vagy érettségivel rendelkező jelentkezőket keresünk, általános iskolai végzettséggel is lehetőség van bekerülni. Szakmunkásokat, raktárosokat, ápolókat, informatikusokat, mérnököket és jogászokat is várunk, számos más foglalkozás képviselői mellett – hangsúlyozta az alezredes. A honvédség az otthonuktól távol szolgálatot vállalóknak szállást biztosít, vagy támogatják a munkába járást és a lakhatást.

A toborzó teljes szövege:

A tájékoztatáshoz további képek érhetőek el az alábbi linken:

https://drive.google.com/drive/folders/1wAhVWfDqWELAF5fSrsEBQ4YSYbI1mOGF?usp=share_link

 

Tiszt és altisztjelöltként, anyagilag függetlenül

Sok fiatal számára fontos, hogy független legyen a szüleitől, de főiskolásként vagy ötödévesként ez nem mindig könnyű feladat. Ha valaki a katonai hivatás mellett dönt, már a tanulmányai alatt is fizetést kap – ez igaz a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen (NKE) megvalósuló tisztképzésre és az Acélkocka Altisztképzési Rendszerre is.

 

 

Bővebben...

Közérdekű felhívás ebtulajdonosok részére!


Felhívom a Tisztelt Ebtulajdonosok figyelmét, hogy társaságunk a 09-900250-108 kódszámú vadászterületen hatóság által elrendelt feladatként, szőrmés és szárnyas kártevők gyérítését végzi. Mindezt a vad védelméről, a vadgazdálkodásról, valamint a vadászatról szó-ló 1996.év LV. törvénnyel összhangban végzi.

bővebben >>

TÁJÉKOZTATÓ

ZÖLDHULLADÉK ELHELYEZÉSÉRŐL

 

A Debreceni Hulladék Közszolgáltató Nonprofit Kft, - az Országos Hulladékgazdálkodási, Közszolgáltatási Tervben és a vonatkozó hulladékgazdálkodási jogszabályokban foglaltaknak való megfelelés érdekében - lehetőséget teremt Polgáron a lakossági zöldhulladék gyűjtésére.

A zöldhulladék gyűjtés – a lakossági hulladékszolgáltatási szerződéssel rendelkezőknek - a lakóingatlanon keletkező, más anyagokkal nem szennyezett fanyesedék, ág, gally, növény, illetve, fű- kaszálék és lomb befogadását célozza.

Bővebben...

További cikkeink...
Hirdetés

Keresés


ELÜGY

Hirdetés

e-Papír

Hirdetés

SZÜF-Űrlapkitöltés

Hirdetés

Polgár városképek

Polgár város

Hirdetés

ASP Projekt

Hirdetés

Hirdetés

***** Kiemelt honlapok*****
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Eseménynaptár

Június 2024
H K Sz Cs P Szo V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Események

Cs jún. 27 @14:00 -
KT ülés június 27.

Időjárás - Polgár

www.sex-videos-720p.com

Rádióhallgatás